Hengelose Christelijke Harmonie

De Hengelose Christelijke Harmonie (HCH) staat voor samen musiceren met een christelijke identiteit. Vanuit deze brede gezamenlijke achtergrond hebben we elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur een heel gezellige repetitieavond. We spelen van Rock tot Barok en van Jazz tot Wals. Het orkest staat onder leiding van onze jonge en enthousiaste dirigent Gertjan Lenderink. We komen uit in de 2e divisie. Technisch gezien is dat een niveau waar we ons op dit moment prettig bij voelen. Ook muziek die niet zo ingewikkeld is kan je toch heel mooi laten klinken! Elk voorjaar en najaar hebben we een concert en daarnaast werken we mee aan diverse plaatselijke activiteiten.

Beginnende leerlingen kunnen bij voldoende belangstelling deelnemen aan het leerlingenorkest. In dit kleine orkest wordt geoefend samen met meer ervaren muzikanten. De vereniging zorgt voor een instrument en natuurlijk zijn lessen aan de Muziekschool voor een gereduceerd tarief.
De HCH heeft ook een Ensemble, dat regelmatig meewerkt aan kerkdiensten.
Naast muziek is ontspanning belangrijk. De activiteitencommissie organiseert jaarlijks een barbecue en een feestavond. Maandelijks praten we na onder het genot van een hapje en een drankje.

Hengelose Christelijke Harmonie
contact: Carla Hemel-Prinsen (074-2781175)
internet: www.harmoniehengelo.nl
email: harmoniehengelo@gmail.com
repetities: De Rots, Slachthuisweg 1B