Huismuziek Hengelo

Huismuziek Twente

Huismuziek Twente heeft circa 50 leden die met veel plezier in één of meer van de vier ensembles spelen. Het ensemble in Hengelo speelt op maandagmorgen. In Almelo, Enschede en Oldenzaal zijn de andere ensembles die op verschillende dagen spelen.

Je bent welkom om mee te spelen als je gemakkelijk van bladmuziek kunt lezen en een instrument bespeelt voor kamermuziek. Er wordt natuurlijk altijd gekeken naar de samenstelling van de bestaande groep. Je mag altijd twee keer vrijblijvend op proef meespelen voor je lid wordt.

Onze professionele dirigent zal in samenspraak met de groepsvertegenwoordiger de beslissing nemen of je instrument en spelniveau past bij het ensemble. Eventueel wordt voorgesteld in een ander ensemble te spelen. Het muziekrepertoire varieert van oud tot modern. Er wordt in principe om de twee weken gemusiceerd.

Twee keer per jaar wordt een regionale ensembledag of -middag georganiseerd, waarvoor een externe dirigent wordt uitgenodigd. Niet-leden zijn dan ook van harte welkom.

www.huismuziek-twente.nl

Groepsvertegenwoordiger Hengelo; Netty Bakker nettybakker@home.nl 074-2915654

Secretaris Huismuziek-Twente; Ria Moons twente@huismuziek.nl 053-4360269